Що подарувати на Новий рік дружині

«Щороку 31 грудня ми з друзями ходимо до лазні. Така традиція … » Знайома історія? Хочете напередодні нового року спокійно паритися в лазні, і не паритися, що подарувати дружині – подбайте про подарунок заздалегідь.

Згідно з дослідженням Mail.ru Group, проведеного в кінці 2019 року, 69% людей, які перебувають у шлюбі, роблять подарунки своїй другій половинці. При цьому ТОП-3 серед новорічних презентів виглядає наступним чином:

• ювелірні вироби – 27%,

• аксесуари – 27%,

• косметика та парфумерія – 23%

Більшість нас, жінок, з наближенням новорічної ночі вже знають, що б хотіли отримати в подарунок від чоловіка. І часто говорять про це вголос. Послухайте або згадайте: швидше за все, ваша дружина натякала або говорила відкрито,  який подарунок хоче отримати. Повірте, вона робила це не з вередливості, а щоб полегшити вам муки вибору.

Запитайте у неї напряму, і цілком можливо, отримаєте конкретну відповідь. Тоді і подарунок буде бажаним, і радість справжньою. Якщо ж ви хочете зробити сюрприз, то головне правило – враховувати її темперамент і смаки. Ви краще за всіх знаєте свою другу половинку. Вам нескладно буде визначити – вона любителька активного відпочинку чи шанувальниця домашнього затишку, що порадує і який сюрприз здивує або розчарує.

Подарунки для затишку

Любительки домашнього затишку і практичності подякують за наступні варіанти:

Робот-пилосос, як можливість підтримувати будинок в чистоті без особливих зусиль. Подаруйте такий подарунок зі словами наскільки для вас важливо, щоб кохана менше часу витрачала на домашні клопоти, а більше відпочивала та займалася улюбленою справою. Вона буде щиро рада такій увазі від вас.

Посудомийна машина. Якщо у вас ще немає цієї помічниці на кухні, яка економить до 20% часу для більш приємних, ніж миття посуду, справ, то вам терміново потрібно виправити ситуацію. Це можливість нагадати дружині, як для вас цінно, щоб вона більше часу проводила з близькими, а не біля раковини. З посудомийною машиною ви даруєте не тільки комфорт і подяку щоразу після прийому їжі, але і доглянуті красиві руки, турботу та вільний час. А також кришталеву чистоту посуду, особливо, якщо в будинку діти.

Кавомашина. З нею ви даруєте особливий стиль життя. Аромат свіжозвареної кави вранці, збита пінка її улюбленого лате щодня буде нагадувати про ваше кохання впродовж не одного року . Так ви проявите душевність і стиль в чистому вигляді.

Релакс та враження

Якщо ваша дружина багато часу проводить вдома, але при цьому скаржиться, що втомилася, у неї часто буває поганий настрій, кращий подарунок – подарунок-релакс або подарунок-враження:

Похід в спа-салон. Подаруйте абонемент на масаж, догляд, відпочинок для розслаблення та наповнення. Спа – місце, де втомлених і незадоволених жінок перетворюють у квітучих і муркотливих красунь. Сюди приходять зняти напругу, отримати порцію турботи про своє тіло. Подаруйте їй таку можливість, особливо, якщо вона давно не була в подібному місці. Салони можуть запропонувати і доглядові процедури, і шоколадне обгортання, і релакс в спеціальній герметичній капсулі.

Курс розслабляючого масажу. Жінки – істоти, які потребують тактильних відчуттів. Хороший масаж подарує позитивні емоції, зніме напругу, розслабить м’язи, приведе організм в ресурсний стан. Бажання побалувати кохану абонементом на професійний масаж покаже, що ви чуйний та турботливий чоловік.

Річний абонемент в басейн. Ваша жінка любить плавати, а погода сприятлива для такої активності не цілий рік – прекрасним подарунком стане можливість плавати в будь-який час. Подаруйте абонемент в хороший басейн, додайте до подарунка побажання завжди насолоджуватися плаванням, отримувати задоволення і розслаблення від води. Ваша дружина точно оцінить такий жест.

Фотосесія. Кожна жінка потай мріє бути особливою, отримувати до себе персональну увагу і визнання. Сесія з професійним фотографом подарує їй це відчуття. А фотосесія з послугами візажиста, перукаря, стиліста – прекрасна можливість подарувати дружині дійсно незабутні враження, які залишаться у чудових світлинах. Фотосесію люблять майже всі дівчатка. Напевно і ваша теж.

Розбір гардеробу або шопінг зі стилістом. Так, це розкіш, яку чоловіки часто не розуміють. Але якщо ваша дружина скаржиться, що засиділася в декреті або що їй нічого надіти – це прекрасний спосіб допомогти коханій оновити гардероб, в якому всі речі будуть поєднуватися між собою. Вона отримає і новий одяг і красиві стильні образи. Такий подарунок стане безцінним, особливо в період зміни діяльності, виходу з декрету або, коли всі ідеї для подарунка закінчилися, а хочеться подарувати щось незвичайне.

Романтичний вікенд удвох. Знайдіть можливість залишити дітей з кимось із близьких і організуйте хоча б кілька днів тільки вдвох. Це може бути як відпочинок на новорічні свята, так і сертифікат на вікенд в готелі ближче до весни. В цьому випадку передчуття свята подарує додаткові приємні емоції й зігріє в очікуванні.

Сертифікат на враження. Політ на повітряній кулі, вертольоті або параплані – відмінний спосіб провести час удвох і показати коханій, що її настрій і натхнення для вас важливі, і ви не втомитеся дарувати їй свою любов. Передчуття буде додавати емоцій в скарбничку і наповнювати вашу дружину радістю. Є багато сервісів, що пропонують враження, наприклад, bodo.ua. Відвідайте їх сайт, вивчіть безліч варіантів на будь-який смак і бюджет, виберіть, який підходить вам за всіма параметрами.

Універсальні подарунки

Ювелірні прикраси. Будь-яка жінка буде рада прикрасам: сережкам, каблучкам, браслету або кулону. Крім того, зараз є величезний асортимент найрізноманітніших брошок. Загляньте в шкатулку вашої коханої жінки – які прикраси переважають в її ювелірному гардеробі? Може, вона колекціонує намистини від Pandora? Може у неї багато масивних сережок або вона любить змінювати кулони на ланцюжку? Прикрас багато не буває, сміливо можете шукати подарунок, з яким вона сяятиме ще більше.

Планшет, електронна книга або розумний годинник. Такі важливі варіанти цифрової техніки спростять життя і стануть класними помічниками в щоденних справах. Якщо ваша дружина стежить за світом через призму гаджетів – вам прямий шлях в магазин, де продаються запропоновані варіанти. Вона точно оцінить.

Аксесуари для ноутбука. В цьому році багато хто звик сидіти вдома за комп’ютерами. Гнучка клавіатура, бездротова миша, незвичайний килимок, зовнішній диск-накопичувач цікавої форми, навушники – краще рішення для комфортної роботи. Придивіться до столика-підставки для ноутбука, який зручно використовувати в ліжку.

Піжама або плед з рукавами. Такі м’які і теплі домашні предмети точно розкажуть дружині про вашу турботу і про бажання зробити приємно. У холодні вечори саме вони стануть незамінними. Подарунок практичний і водночас душевний.

Книги. Так, теж прекрасний подарунок, адже ви напевне знаєте, який жанр сподобається вашій коханій. Виберіть книгу відповідно до її захоплень, так ви покажете наскільки цінуєте її внутрішній світ.

Ключниця. Прекрасний подарунок, щоб ключі від будинку завжди були в компактному і акуратному вигляді. А якщо ваша дружина не забобонна, можете додати до ключниці гаманець – це стане хорошим набором, який вона точно гідно оцінить.

Термочашка. Розповість про вашу турботу і зігріє теплом. Такий подарунок підійде, якщо кохана часто гуляє на вулиці, наприклад, з коляскою. Вона точно необхідна, якщо ваша дружина любить гарячі напої.

Автомобільні аксесуари. Якщо жінка керує власним автомобілем – зробіть її роль бізнес-леді більш зручною. Цікаві подушки, стильні накладки на ремінь безпеки, незвичайний утримувач чашки або телефону стануть приємними дрібницями в її житті на дорозі.

Антиподарунки

Кожен з нас хоч раз в житті отримував подарунок, який розчаровував:

• Не даруйте посуд, сковорідки або м’ясорубки, якщо дружина вас про це не просила. Прилади для приготування їжі можуть викликати асоціації з щоденною рутиною, а це точно не ті емоції, які жінці хочеться відчувати у новорічну ніч.

• Хочете подарувати похід в спа або курс масажу, простежте, щоб назва процедури або подарунка-враження ніяк не могла бути сприйнята двозначно. Назва масажу «антицелюлітний» не додасть романтики і подяки в вашу сторону. І похід в салон краси, так само як і абонемент в спортзал, якщо дружина сама вас про нього не просила, все-таки краще не дарувати.

Подарунки дарують відчуття свята. І, звичайно, увага так само важлива, як і подарунок.

Щирі слова любові і визнання, зроблена власними руками листівка або написаний лист, допомога в організації сімейного свята створять набагато більше новрічного настрою, ніж просто коробка під ялинкою.

Любові вам, затишку і взаєморозуміння. З прийдешнім!

Автор: ОЛЬГА ПОМА , психолог, громадський діяч, бізнес-тренер

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *